Szatmáry Gergely vagyok, 36 éves, két kislány édesapja. Eddigi karrierem során mindig olyan területen dolgoztam, ahol elengedhetetlen volt a kiváló stratégiák kialakítása, a rugalmas és kreatív gondolkodás. A munkahelyeim mellett párhuzamosan építettem saját vállalkozásaimat.

Miért éppen pénzügyi tervezés? Korábban is tapasztaltam, hogy ismerőseim, barátaim és családom számára kevés pénzügyi információ áll rendelkezésre (vagy éppen túl sok). A pénzről sem az iskolában nem tanítanak, sem a családban nem beszélünk. Sok barátom járt pórul pénzügyi termékkel, van olyan is, aki a félelmei és a valós információ miatt semmilyen pénzügyi segítséget nem vesz igénybe és ezzel jelentősen lassítja céljai elérését. Ezen szeretnék változtatni.

Célom, hogy csökkentsem ügyfeleim kiadásait és növeljem a megtakarításaikat. Ehhez kell, hogy minden élethelyzetre, az igényednek legmegfelelőbb stratégiát tudjam veled együtt kialakítani. Találjunk olyan megoldást, akár pénzügyi termékek segítségével, akár azok nélkül, ami számodra a leggyorsabban és legbiztonságosabban segíti a céljaid elérését.

Üljünk le egy kötetlen beszélgetésre, nézzük át céljaidat, és nézzük meg, milyen tervet tudunk összeállítani veled. Nincs mit veszítened, sőt, nyersz, hiszen az információ megszerzése időbe/pénzbe kerülne, és tőlem ezt kötelezettségek nélkül kapod.

Partnerem az OVB, Magyarország piacvezető pénzügyi közvetítő cége. Az 50 éves szakmai múlt és az én több éves pénzügyi tapasztalatom garantálja a tervünk sikerét. Mindezt természetesen díjmentesen, kötelezettségek nélkül.